Pip Home studio

Pip Home studio

PIP is geboren in een klein dorpje aan de zee en is de jongste telg in de familie. Ze heeft drie oudere broers en een parkiet, eigenlijk een agapornis ook wel "lovebird" genoemd. De parkiet heet Tjommy en kan zijn eigen naam zeggen. Tjommy zit altijd op haar hoofd of schouder en gaat overal mee naar toe. Haar eigenlijke naam is Catharina, maar iedereen kent haar als PIP. PIP was het eerste woord dat zij ooit sprak en haar broers begonnen haar zo te noemen. Snel daarna volgde de rest van de familie en tegenwoordig weet men niet beter dan dat ze PIP heet.

 

Nadat zij afstudeerde aan de Academie van Schone Kunsten kocht zij een oud, vervallen Victoriaans huis aan de rand van de stad. Het huis was verveloos, de tuin een wildernis, maar PIP was op slag verliefd toen zij het zag. Heet meest bijzondere vond zij het intense noorderlicht dat het huis verlichtte als de zon scheen en haar deed herinneren aan het dorp waar zij geboren was.

 

PIP creëerde haar studio op de zolder van haar huis en noemde het PIP studio.

 

PIP ontwerpt producten die ze zou willen kopen als zij ze kon vinden, hetgeen meestal niet het geval is. Haar visie op ontwerpen van haar hand is eigenlijk heel eenvoudig, praktisch en recht doorzee; "als ik een prouduct maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden, of wanneer ik het aan een vriend of familielid schenk, het een stukje blijdschap en  vreugde geeft. Als deze emotie er niet is, kan het geen echt PIP product zijn".

 

Alle producten van PIP moeten aan haar motto voldoen;

 

"Happy products for Happy People"

 

PIP haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen, die heel gewoon lijken, maar wanneer ze op de keper beschouwd worden, eigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn.

 

Wij hebben de collectie servies met tafelkleden, lopers en servetten voor de compleet gedekte tafel en de serie "home deco" kussens in ons assortiment.