Gastenboek

66 berichten, 7 pagina's 
«  » 
09-12-2012
Geplaatst door: D&R

bezoek

Eindelijk een bezoek gebracht aan De 3de Kamer. In 1 bezoek kun je niet alles zien, dus we komen zeker terug. Mooie sfeervolle winkel.
met vriendelijke groet,
Douwe en Rinske

21-10-2012
Geplaatst door: monique

likeurtjes

Wat klinken de nieuwe smaken van de likeurtjes weer verleidelijk! Ik kom snel weer even langs!

20-04-2012
Geplaatst door: Klaske

Mooiste en gezelligste winkel van Bolsward zijn jullie al en nu nog even van Friesland Mijn stem hebben jullie!

29-10-2011
Geplaatst door: Monique

Schilderijtje

Het was liefde op het eerste gezicht , dit schilderijtje. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen, want het hangt al in onze keuken!
Wederom een goede vondst bij de derde kamer! Super!
(sorry, Gert!)
Groetjes Monique en Ger

20-07-2011
Geplaatst door: Maria Louise

Het wordt weer hoogtijd voor de 3e kamer. Een middagje uit! Heerlijk door dat mooie Friesland rijden, helemaal happy worden in jullie mooie winkel. Een kop koffie bij de Wijnberg en het is de hele middag feest. Aanrader!sc42

03-07-2011
Geplaatst door: kevin

chutny is op

de mango chutny is op .
en het is zondag.
wat nu 112 bellen

14-06-2011
Geplaatst door: Jacqueline

Pakket ontvangen

Heel erg bedankt voor het toesturen van de Crabtree & Evelyn producten. Ik ben er erg blij mee,je kunt het bijna nergens kopen,en de 3de kamer is 161 km rijden, beetje ver.
Lieve groetjes jacq

26-04-2011
Geplaatst door: kunna

op 'e strûn

Wel, daar waren we weer. Tegelijkertijd de nieuwe winkel bewonderd. geweldig hoe jullie de sfeer hebben kunnen behouden ondanks dat de winkel 3 keer zo groot is. Van de brocante winkels tijdens deze route springen jullie er kop en schouders boven uit. Tesamen met de theetuin in Oosterend. Daar hangt een zeer vrolijke sfeer omdat de mensen daar zeer enthousiast zijn. We hebben een leuke middag gehad en ik kom binnenkort zeker weer even rondkijken.

groetje, kunna Dijkstra

17-04-2011
Geplaatst door: J. Bunschoten

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd met jullie nieuwe pand, wat een geweldige winkel hebben jullie weten te maken van dit pand, knap hoor om de knusse, specifieke 3de Kamer sfeer van klein naar groot te behouden. Kom snel weer eens langs.
hart.gr. Janet

05-10-2010
Geplaatst door: ingrid

kijk, hoor, ruik, voel, proef en koopwinkel

Handig hoor, een buurman met zo'n prachtige winkel. Volgens mij is heel Nederland jalours als je zó dicht bij De 3e kamer woont. Het is elke keer feest om in de winkel te komen. Al je zintuigen moeten wel hard werken. Je ziet je ogen uit, je hoort de mooiste muziek, het ruikt er heel lekker en je kan er ook nog wel wat proeven. Met lege handen naar huis? Dat lukt niet! Daar is het assortiment te bijzonder voor.